Деловни настани

Во посериозниот т.е деловниот свет, состаноците се мошне редовна појава. Иако навидум изгледа доста едноставно, во суштина, за да изменаџирате одреден деловен настан, без разлика дали е тоа на обичен мал бизнис, средна компанија или пак на ниво на поголема корпорација, Ви претстојат премногу работи на кои треба да обрнете внимание.

Ние се стремиме кон совршенство, бидејќи знаеме дека ефективни и ефикасни состаноци се оние кои се насочуваат на вистинските работи, оние кои се водат на вистински начин и секако, од кои произлегуваат сериозни проекти и реализации.

 • Планирање на настанот
 • Стратегиски план
 • Буџетирање и одржливост
 • Состаноци
 • Деловни состаноци
 • Деловни вечери
 • ``After work`` забави
 • ``Team building``
 • ``Catering``
 • Корпоративни промоции и презентации
 • Прес конференции

Сите информации ги имате на едно место!

Комплетно изготвување на кампања и целосна покриеност на социјалните мрежи и медиуми.

Конференциски простор и сместување кое најмногу ќе одговара на Вашите потреби.

Секогаш можеме повеќе доколку работиме како тим!

Можеме слободно да кажеме дека внимателно го избираме секој детаљ, како резултат на досегашните наши искуства, па затоа од самиот старт Ви помагаме во некои побитни одлуки, како што се пред се целите на состанокот, локацијата која треба да биде достапна и во согласност со бројот на учесници, дневниот ред, имплементација на следните чекори реализирани како резултат на ефективниот деловен состанок итн.

X