За EVENTUM

Посветени сме на деталите и прецизно Ви акцентираме дека нашето внимание го посветуваме на решавање на потребите од сите сфери на Вашето живеење преку иновативни решенија кои лежат во нашата база на исклучително докажани компании од угостителството, музичката индустрија, туризам, консалтинг, забава, мода и убавина, недвижнини, логистика. Сето тоа го правиме пријателски расположени, но професионално подготвени да ги задоволиме разновидните апетити.

Крај на драмата! Зошто?
Бидејќи ние сме подготвени за било каква ситуација. Од најголемо значење е најмалиот детаљ, а безброј празници на љубовта, деловни вечери, денови каде ги славиме и организираме Вашите останати среќни моменти се сведок на сето тоа!

Што ви нудиме ние? Уште сега… Премногу љубов и голема организација!

Сите работи кои ви предизвикуваат дилеми, оттргнете ги настрана и доверете ја таа грижа на професионалците. Ваше е само да го направите својот избор!

Наши Услуги
Бидејќи, EVENTUM се грижи за Вас и Вашата приказна!
Отворени за соработка

Eventum е местото каде ќе заштедите пари, енергија и време за да стигнете до најдобрите соработници за Вашиот настан.

Менаџмент и логистика на настани

Целото наше внимание го посветуваме на решавање на проблемите од сите сфери на Вашето живеење преку иновативни решенија за поголема достапност на компаниите до потрошувачите.

Соработка со најдобрите!

Богата база на исклучително докажани компании од угостителство, музичка индустрија, туризам, консалтинг, забава, мода и убавина, недвижнини, логистика.

Ние сме тим од млади, но искусни поединци, веќе докажани во доменот во кој креираме и работиме. По долгогодишното неформално работење, одлучивме да преминеме на следниот чекор, правиме нов доскок, на веќе повисоко и посериозно ниво, со професионален пристап, иновативни идеи и желба за прогрес. Нашата самодоверба неслучајно е толку приметлива, бидејќи претставува своевиден одраз на досегашната доверба од завидната база на соработници, потхранета од нашето богато искуство во различните сегменти на секојдневното наше творење и битисување, што само дополнително го прави нашиот тим да биде препознатлив, посебен и успешен!

X