Monthly Archives: август 2017

Безвременските хитови, несебичните изведувачи, ладните пијалоци во жешката летна ноќ, свежо ветре и многу позитивна енергија! Вака со една реченица можеме да го опишеме нашиот прв официјално организиран настан. Презадоволни сме од посетеноста и од атмосферата која владееше во текот на целата вечер. Им благодариме на луѓето од Диско Базен AQUARIUS за помошта и посветеноста...
X