ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС

КОНТАКТ ФОРМУЛАР
Чувствувајте се слободни да ни се обратите секогаш кога ќе ви биде потребна нашата помош!

Информации За Контакт
Агенција за посредување и организирање на настани од деловен и забавен карактер - EVENTUM
Маршал Тито, Струмица

Сите работи кои Ви предизвикуваат дилеми, оттргнете ги настрана и доверете ја таа грижа на професионалци! Ваше е само да го направите својот избор!

X