WordPress Event Theme

WordPress Conference Theme

[fb-cal mode=”list” show_event_calendar=”no”]
Зошто да го одберете EVENTUM?
Бидејќи, со Вас ги поврзуваме најдобрите!
Со минимален напор до настан од соништата

Eventum е местот каде ќе заштедите пари, енергија и време за да стигнете до најдобрите соработници за Вашиот настан.

Нудиме иновативни решенија

Целото наше внимание го посветуваме на решавање на проблемите од сите сфери на Вашето живеење преку иновативни решенија за поголема достапност на компаниите до потрошувачите.

Сите се наши соработници

Богата база на исклучително докажани компании од угостителство, музичка индустрија, туризам, консалтинг, забава, мода и убавина, недвижнини, логистика.

Имате право да бидете исклучителни… кога сите ќе бидат добри, вие бидете одлични! Ние се стремиме кон перфекција!

250
Настани
189
Објекти
1023
Соработници
17
Градови
2069
Партнери
156
Спонзори
Пребарувај Настани:
Последно додадени Настани
Во оваа секција можете да ги пронајдете последно додадените настани.
1.000 ПРИЧИНИ ЗА ЗАБАВА
Поминати
13/07/2017
Струмица, Македонија
Агенцијата Еventum и Диско Базен Аквариус организираат концерт на најдобрите македонски артисти и ненадминливи хитмејкери. На 13 јули со почеток во 21:00 часот во Струмица се спојуваат бендот НОКАУТ и извонредниот актер, водител и пејач Игор Џамбазов. Нокаут со Игор Џамбазов веќе две децении се најбараните изведувачи за концертни настапи низ Македонија. Особено задоволство е...
Сите Ноќен живот Настани
1.000 ПРИЧИНИ ЗА ЗАБАВА
Поминати
13/07/2017
Струмица, Македонија
Агенцијата Еventum и Диско Базен Аквариус организираат концерт на најдобрите македонски артисти и ненадминливи хитмејкери. На 13 јули со почеток во 21:00 часот во Струмица се спојуваат бендот НОКАУТ и извонредниот актер, водител и пејач Игор Џамбазов. Нокаут со Игор Џамбазов веќе две децении се најбараните изведувачи за концертни настапи низ Македонија. Особено задоволство е...
Сите Концерти Настани
Не се клади на Енглези 1, 2 и 3
Поминати
29/09/2017
Струмица, Македонија
На 29 септември со почеток во 20:00 часот во големата сала на НУЦК „Антон Панов“ во Струмица ќе биде одиграна популарната претстава „Не се клади на Енглези“. Поради големиот интерес за претставата пројавен од гледачите, а по преговори со актерската екипа и другите страни вклучени во организацијата, подоцна се објавени уште два термини за претставата,...
Сите Уметност Настани
1.000 ПРИЧИНИ ЗА ЗАБАВА
Поминати
13/07/2017
Струмица, Македонија
Агенцијата Еventum и Диско Базен Аквариус организираат концерт на најдобрите македонски артисти и ненадминливи хитмејкери. На 13 јули со почеток во 21:00 часот во Струмица се спојуваат бендот НОКАУТ и извонредниот актер, водител и пејач Игор Џамбазов. Нокаут со Игор Џамбазов веќе две децении се најбараните изведувачи за концертни настапи низ Македонија. Особено задоволство е...
Сите Фестивали Настани
Предложени Настани
Во оваа секција погледнете ги настаните кои Ви ги предложуваме.
Последни објави и Блог
Во оваа секција можете да ги погледнете последните објави.
X