Приватни настани

Кога и да имате било какви идеи на ум или пак ,едноставно, сте само мотивирани во планирањето на Вашиот голем настан, менаџирањето на истиот може да ви одземе неколку денови, а доколку тоа Ви претставува некој проблем, ние го имаме решението.

На денот кога ја празнувате Вашата љубов, запомнете дека не можете да купите среќа, но луксузниот избор на локација и неколку невообичаени и досега невидени материјали веруваме дека ќе бидат добредојдени.
Колку пати сте посакале да имате свој личен асиситент кој ќе Ви помогне да ја испланирате вашата свадба? Некој кој ќе Ви ја даде потребната инспирација за големиот ден, идеи за декорирање, ќе ја стокми листата на гости и распоред на седење, дури и ќе Ви помогне брзо и лесно да се одлучите за фустаните на деверушите?
Затоа ние Ви излегуваме во пресрет, да го организирате овој ден на високо ниво, мислиме на екстраваганција, елеганција, малку повеќе или помалку луксуз и префинет стил, водени пред се од Вашата љубов, пасија и имагинација, бидејќи свадбата не е само обичен настан, туку комбинација од уметност и забава, која навистина ќе биде еден голем незаборавен ден и голем дел од Вашиот живот.
Но, не заборавајте, свадбата може да ја правите 10 пати, но ефектот на валцерот е еден, затоа направете го да биде и единствен.

  • 1. Никогаш не потсмевајте се на изборот на Вашата сопруга, зошто ти си еден од нив.
  • 2. Сите знаеме дека спортуваш, се грижиш за својот изглед и затоа си згоден, но сепак, не оставај го изборот на ноќниот стил на носење за последниот момент, бидејќи, тогаш многу потешко ќе го облечеме нестандардното твое Аполоново тело.
  • 3. Ако не успееш првиот пат, пробај го начинот кој сопругата ти го кажа.
  • 4. Држи ја раката на саканата цврсто во шопинг молот, бидејќи ако ја пуштиш, таа ќе почне со купување... И изгледа романтично, а всушност е економично.
  • 5. Признај кога си грешка. Молчи кога си во право.
  • 1. Од сега па натаму, можеш да јадеш СЕ што ќе посакаш.
  • 2. Не заборавај дека мажот можеби е главата на фамилијата, но жената е вратот и може да ја заврти главата во насока која нејзе и одговара.
  • 3. Можеме да се погрижиме да го скокнете делот од свадбата кога невестата ќе се внесе во домот и свекрвата и ја удира главата од ќумкот, за да седи дома.
  • 4. Не чувствувајте се виновно доколку сопругот мисли дека сте по малку луда. Не си ти таа која се омажи за себе си.
  • 5. И, не заборавај дека љубов е да го поминеш остатокот од животот со човекот што сакаш да го убиеш, а не можеш да го направиш тоа бидејќи ќе ти недостасува.

Свадби

Крштевки

Родендени

Приватни забави

Матруски и дипломски прослави

X