boka

На 29 септември со почеток во 20:00 часот во големата сала на НУЦК „Антон Панов“ во Струмица ќе биде одиграна популарната претстава „Не се клади на Енглези“. Поради големиот интерес за претставата пројавен од гледачите, а по преговори со актерската екипа и другите страни вклучени во организацијата, подоцна се објавени уште два термини за претставата,...
Безвременските хитови, несебичните изведувачи, ладните пијалоци во жешката летна ноќ, свежо ветре и многу позитивна енергија! Вака со една реченица можеме да го опишеме нашиот прв официјално организиран настан. Презадоволни сме од посетеноста и од атмосферата која владееше во текот на целата вечер. Им благодариме на луѓето од Диско Базен AQUARIUS за помошта и посветеноста...
X