Комедија Настани

Balkan Stand Up Comedy “ЧЕТИРИ ПАДЕЖИ”
Се Прикажува
02/02/2018
Струмица, Македонија
На 2 февруари во Струмица ќе гостуваат четири стенд-ап комичари. Сашко Коцев и Никола Тодороски од Македонија заедно со нивните пријатели Ана Тодоровиќ и Никола Силиќ од Србија ќе ја забавуваат струмичката публиката во големата сала во НУЦК „Антон Панов“. Во Струмица тие ќе настапат со комплетно нов материјал подготвен за новиот проект „ЧЕТИРИ ПАДЕЖИ“....
X