Настани Настани

Balkan Stand Up Comedy “ЧЕТИРИ ПАДЕЖИ”
Се Прикажува
02/02/2018
Струмица, Македонија
На 2 февруари во Струмица ќе гостуваат четири стенд-ап комичари. Сашко Коцев и Никола Тодороски од Македонија заедно со нивните пријатели Ана Тодоровиќ и Никола Силиќ од Србија ќе ја забавуваат струмичката публиката во големата сала во НУЦК „Антон Панов“. Во Струмица тие ќе настапат со комплетно нов материјал подготвен за новиот проект „ЧЕТИРИ ПАДЕЖИ“....
Не се клади на Енглези 1, 2 и 3
Поминати
29/09/2017
Струмица, Македонија
На 29 септември со почеток во 20:00 часот во големата сала на НУЦК „Антон Панов“ во Струмица ќе биде одиграна популарната претстава „Не се клади на Енглези“. Поради големиот интерес за претставата пројавен од гледачите, а по преговори со актерската екипа и другите страни вклучени во организацијата, подоцна се објавени уште два термини за претставата,...
НУЦК “Антон Панов” – Струмица
Народниот театар Антон Панов, основан е далечната 1949 година, и во годините на своето постоење поставил на сцена повеќе од 350 премиерни изведби од познати светски и домашни автори  со плејада од познати акерски имиња и режисери. Стратешки, тенденцијата е не само поставување на сцена актуелни и популарни дела со градење перманентна присутност и театарска...
X