Театар Настани

Не се клади на Енглези 1, 2 и 3
Поминати
29/09/2017
Струмица, Македонија
На 29 септември со почеток во 20:00 часот во големата сала на НУЦК „Антон Панов“ во Струмица ќе биде одиграна популарната претстава „Не се клади на Енглези“. Поради големиот интерес за претставата пројавен од гледачите, а по преговори со актерската екипа и другите страни вклучени во организацијата, подоцна се објавени уште два термини за претставата,...
НУЦК “Антон Панов” – Струмица
Народниот театар Антон Панов, основан е далечната 1949 година, и во годините на своето постоење поставил на сцена повеќе од 350 премиерни изведби од познати светски и домашни автори  со плејада од познати акерски имиња и режисери. Стратешки, тенденцијата е не само поставување на сцена актуелни и популарни дела со градење перманентна присутност и театарска...
X