Balkan Stand Up Comedy “ЧЕТИРИ ПАДЕЖИ”

На 2 февруари во Струмица ќе гостуваат четири стенд-ап комичари. Сашко Коцев и Никола Тодороски од Македонија заедно со нивните пријатели Ана Тодоровиќ и Никола Силиќ од Србија ќе ја забавуваат струмичката публиката во големата сала во НУЦК „Антон Панов“.

Во Струмица тие ќе настапат со комплетно нов материјал подготвен за новиот проект „ЧЕТИРИ ПАДЕЖИ“.

Цената на влезниците за балканскиот стенд-ап ќе биде 250 денари и ќе може да се набават во текот на наредната недела. Точните термини и продажните места ќе бидат дополнително објавени.

Event Детали
X